Δεν θα ενεργοποιηθεί τελικά το συμβόλαιο της ΑΕΛ με τον Ρόνι Μάρκος, ενώ δεν θα αποκτηθεί και ο υπό δοκιμή Τόνι Γκόρουπετς, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «βυσσινί».
Ανατροπή τελικά στην περίπτωση των δυο παικτών και στο μέλλον τους στην ΑΕΛ, με τον σύλλογο να αποφασίζει να πορευτεί χωρίς αυτούς.
Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον 25χρονο μπακ χαφ Ρόνι Μάρκος, ο παίκτης ανακοινώθηκε στις 5 Αυγούστου, όμως τελικά το συμβόλαιό του δεν θα ενεργοποιηθεί, κατόπιν απόφασης του Σωτήρη Αντωνίου.
Εξάλλου, ο Κροάτης Τόνι Γκόρουπετς, που δοκιμάστηκε στο χθεσινό (19/8) με τα Τρίκαλα, δεν έπεισε και θα αποχωρήσει από τις προπονήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προπονητού κ. Σωτήρη Αντωνίου και με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο με τον Ronny Marcos και δεν θα αποκτηθεί ο υπό δοκιμή Κροάτης Toni Gorupec.
Και οι δύο τους είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά στην ίδια θέση η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εξίσου ικανούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, στους οποίους  θα δώσει προτεραιότητα».


gazzeta.gr